Welkom aan de nieuwe bestuursleden

Foto van het bestuur met van links naar rechts Elvera, Mirjam, Francis, Wim en Gracia. Raimond ontbreekt op deze foto.Foto van het bestuur met van links naar rechts: Elvera, Mirjam, Francis, Wim en Gracia. Raimond ontbreekt helaas op de foto.

8 september was het dan zover, we hebben onze nieuwe bestuursleden een warm welkom gegeven en de eerste vergadering met elkaar gehouden. Met de komst van de nieuwe leden zijn ook de functies van iedereen wat veranderd.

Onze nieuwe voorzitter is Francis ter Horst Lotterman. Wim Pierik heeft de taak van penningmeester op zich genomen en Gracia Tham is onze kersverse secretaris. Vanuit het zittende bestuur blijft Raimond Kuckelkorn de rol van algemeen bestuurder vervullen en zullen Elvera van Leeuwen en Mirjam Koornneef actief zijn als uitvoerende bestuurders.

Wil je nader kennis maken met het bestuur, dan kun je meer over hen lezen als je op de hyperlink van hun naam hieronder klikt. Maar neem ook gerust contact met ons op door bijvoorbeeld een mail te sturen.

Francis ter Horst Lotterman voorzitter@orenenogentekort.nl

Wim Pierik financien@orenenogentekort.nl

Gracia Tham secretaris@orenenogentekort.nl

Raimond Kuckelkorn info@orenenogentekort.nl

Elvera van Leeuwen elvera@orenenogentekort.nl

Mirjam Koornneef mirjam@orenogentekort.nl

Wij wensen de nieuwe bestuursleden een mooie nieuwe uitdaging!