Mirjam Koornneef

Een breed glimlachende vrouw met halflang donker krullend haar. Ze draagt een donkerblauw en wit hemdje en houdt haar hoofd een schuin

Door mijn vrijwilligerswerk bij Humanitas en Swedoro, ben ik in aanraking gekomen met de doven en slechthorende wereld. De afgelopen jaren ben ik me doordat ik voor de Willem de Kooning Academie in Rotterdam verschillende kunstprojecten heb gedaan, in aanraking gekomen met de blinde- en slechtzienden wereld. Beide werelden zijn inmiddels onlosmakelijk verbonden met mijn eigen leven en ik ben heel dankbaar dat ik inmiddels mooie vriendschappen heb gesloten en reeds mooie herinneringen heb mogen maken met de doelgroepen.

 

Ik vind het ontzettend leuk om met mensen te werken en om mensen te helpen zoveel ik kan. Naast mijn eigen bedrijf waarin ik iedereen fit en gezond probeer te maken, willen we met de stichting iedereen met een auditieve en of visuele beperking zoveel mogelijk laten genieten van kunst, cultuur, poëzie, architectuur en geschiedenis. Dit doen we door middel van diverse rondleidingen en projecten voor en met de doelgroep. Voor ons is het iedere keer een ontzettend leuke uitdaging om de rondleidingen zo te maken, dat alle facetten erin verwerkt zijn, zodat er voor iedereen wat te ervaren en te leren valt.

 

Het lijkt me heel leuk je binnenkort te mogen ontmoeten!

Ga naar de inhoud