Elvera van Leeuwen

Een vrouw met schouderlang haar kijkt recht in de camera en glimlacht haar tanden bloot. Ze draagt grote zilverkleurige ringen in haar oren.

Iedereen verdient het om te kunnen genieten van kunst en cultuur!

 

Zolang ik me kan heugen ben ik creatief bezig, altijd aan het tekenen, knutselen en schilderen. Maar ik ben niet snel tevreden over mijn eigen werk, ik ben wat dat betreft wel een perfectionist. Alles moet kloppen en elk detail moet passen bij het geheel. Zo ben ik ook in mijn werk. Ik regel altijd alles graag tot in de puntjes. Ik heb oog voor de details waar anderen niet aan denken en maak daarmee dat mijn klanten tevreden zijn en graag terugkomen voor een volgende opdracht.Ik houd van organiseren en ben graag bezig het anderen naar de zin te maken. Hoe meer zij genieten van wat ik ze bied, hoe beter ik in mijn vel zit. Ik help mensen graag om te genieten van het leven.

 

Door me te verplaatsen in de situatie van mensen met een visuele- of auditieve beperking ben ik erachter gekomen hoe moeilijk ze het soms hebben. Hele simpele alledaagse dingen kunnen voor hen al een hele uitdaging zijn. Door me te verplaatsen in hun wereld is die gaan leven en zie ik mogelijkheden om ze te helpen. Ik weet zeker dat ik met mijn opgedane ervaring andere mensen ook enthousiast kan maken en ze het nut kan laten zien van de oplossingen die ik wil bieden.

 

Ik werk graag samen met mensen om tot het beste resultaat te komen. Door kennis, kunde en enthousiasme te delen en te bundelen versterk ik het team. Je kunt de wereld niet in je eentje aan, we hebben elkaar nodig om onze eigen tekortkomingen aan te vullen. “Samen sta je sterk” vind ik een heel mooi motto.

Ga naar de inhoud