Velorama Nationaal Fietsmuseum

Een foto van een man in lange rode jas en hoge zwarte hoed die een oudewetse houten fiets naast zich voortduwt over de grijzen klinkerstraatFoto: velorama.nl

Velorama is voortgekomen uit een privécollectie antieke en eigentijdse fietsen en accessoires, bijeengebracht door de oprichter G.J. Moed. Er staan zeker 250 historische fietsen.

Locatie:Waalkade 107, 6511 XR Nijmegen
Routebeschijving
Website:http://www.velorama.nl/
Openingstijden:Openingstijden

Hoe toegankelijk is dit museum?

Het Nationaal Fietsmuseum Velorama is beperkt toegankelijk voor minder validen. Velorama heeft geen lift en invalide toilet. Het museum bestaat uit drie verdiepingen.

Begane grond, deze is goed toegankelijk. Op de begane grond bevind zich ook ons Cafe Velocitas, deze is niet bereikbaar voor minder validen, wel is er voor de ingang een zithoekje gecreëerd waar minder validen plaats kunnen nemen. Wij kunnen u daar voorzien van een consumptie.

Eerste verdieping; deze is uitsluitend toegankelijk via de achter ingang. Wij verzoeken u dan een afspraak te maken, zodat er voldoende medewerkers zijn. Op deze verdieping zijn ook de toiletten. Deze zijn beperkt rolstoel toegankelijk.

Tweede verdieping, deze verdieping is alleen met een trap te bereiken en is niet rolstoeltoegankelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ga naar de inhoud