KUBES en Museum4all slaan de handen ineen?

Een aantal uitgestrekte armen komen samen in het midden en de handen vormen samen een stapel

Hoe ervaar jij kunst in Nederland?

Geniet je wel maar maar denk je dat het beter kan? Zou je er graag van willen genieten, maar is kunst beleven een brug te ver, omdat je er niet kan komen, of omdat je er te weinig van kan meekrijgen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting KUBES en Museum4all, onderdeel van Stichting Oren en Ogen Tekort, slaan vanaf 2020 de handen ineen om kunst en cultuur in Nederland toegankelijker te maken voor mensen met een visuele beperking. Wil jij daar een handje bij helpen? Laat je gegevens achter door middel van het antwoordformulier, dan nemen wij contact met je op over hoe jij ons kan helpen.

Een Afrikaans uitziende man en Europees ogende dame bekijken samen een kunst werk terwijl ze er over praten

Kritische bezoeker

Als je een bezoek brengt aan een museum, zie je vast weleens dingen die beter kunnen. Wij zouden het fijn vinden als je je ervaringen met ons wilt delen. Jouw inzichten kunnen wij inzetten om musea te helpen de locatie en de tentoonstelling toegankelijker te maken.

Een oudere vrouw met geleidehond en geleidestok, zit gemoedelijk op een bankje met een andere vrouw

Maatje

Wij willen mensen met een liefde voor kunst verbinden, zodat zij samen op pad kunnen. Dit jaar gaan we een maatjesprogramma opzetten waarin mensen met een visuele beperking een beroep kunnen doen op gelijkgestemden om samen cultuur te snuiven.

Heb jij interesse in een van die programma’s of zou je er meer over willen weten, laat dan je gegevens achter met behulp van onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Uw gegevens