Museum Peel en Maas

Een statig tweeverdiepingen hoog gebouw van bruine bakstenen en een grijs pannendak. Het gebouw is symetrisch met aan beide zijde van de ingang 2 ramen naast en boven elkaar. Voor het gebouw licht een grasveld met daarin twee hoge vlaggenmasten.

Museum Peel en Maas biedt een leuk uitstapje voor het hele gezin! Van de jager-verzamelaars, de Romeinen en de Tweede Wereldoorlog, tot het meer recente leven in de jaren vijftig. Voor kinderen is er de spannende speurtocht! Hoogtepunt is de nabootsing van de aardbeving in 1992. Je wordt flink door elkaar geschud, als je durft… Bij vertrek ontvang je een leuk aandenken van je bezoek aan het museum. In de gezellige horeca-afdeling sluit je het bezoek af met een kopje koffie met heerlijke Limburgse vlaai. Kom langs bij Museum Peel en Maas en laat je verrassen…

Locatie:Aan de Koeberg 3, 5988 NE Helden
Routebeschijving
Website:http://museumpeelenmaas.nl/cms/
Openingstijden:Openingstijden
Toegankelijkheid:
  • Aanraken toegestaan
  • Geleidehonden toegestaan
  • Gratis toegang begeleider
  • Hulp of begeleiding mogelijk
  • Invalideparkeerplaats
  • Rolstoeltoegankelijk

Hoe toegankelijk is dit museum?

Het museum is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Zo kun je met de lift naar de eerste verdieping, en zijn de doorgangen groot genoeg om met een rolstoel doorheen te rijden. Museum Peel en Maas beschikt (nog) niet over de ITS status.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ga naar de inhoud