Te gast in Beeldenpark Anningahof

Aan de overkant van het water is een grasveld met struiken en verder naar achter bomen. Op het grasveld staan verschillende beelden en sculpturen.Beeldenpark Anningahof. Foto: Steven van Welle

Zo veel materialen te voelen, horen en soms ook ruiken. Landgoed Anningahof is een beeldenpark bij Zwolle dat dit jaar een decennium bestaat. Stilaan wordt het dé plek in Noord-Europa voor museale buitenbeelden. Luistermagazine Cultuur, Trends & Mode maakte er deze zomer een uitgebreide audioreportage.

Luister mee naar eigenaar Hib Anninga, een gedreven man die goed begrijpt dat voelen aan kunstwerken soms noodzakelijk is. 

Beluister fragment (mp3)

De complete reportage in 2 delen staat in editie 13 van Cultuur, Trends & Mode en is een mooi begin voor een bezoek aan het beeldenpark dat nog tot eind oktober geopend is.

Editie 13 van CTM kun je als proefnummer (Daisy of streaming) aanvragen bij Aangepast Lezen, tel. 070 – 338 15 00 of per e-mail: abonnee@aangepastlezen.nl.

CTM signaleert tweewekelijks de wereld van kunst, cultuur en mode plus de visuele trends in de samenleving. CTM is er voor mensen met verminderd of geen zicht. Voor mensen die de beeldcultuur willen bijhouden. En die willen weten hoe het straatbeeld plus het landschap om hen heen verandert.