Madurodam horen, ruiken én aanraken


De nazomer is de ideale tijd voor een dagje Madurodam! Is er op de basisschool van je kind de komende tijd misschien een studiedag? Plan dan eens een bezoek aan het populaire doe-park in Den Haag. Immers… de rest van Nederland heeft dan geen vrij van school, dus geen al te grote drukte in het park.

Madurodam is het hele jaar alle dagen open van 9.00 tot 21.00.

Luistermagazine Cultuur, Trends & Mode maakte er vorig jaar zomer een reportage, met dank aan Caroline Riemslag en Lidka Kania van Madurodam. Wat biedt het park aan ervaringen voor een bezoeker met een visuele handicap? Een impressie daarvan hoor je in dit item:

Beluister fragment (mp3, 13 minuten)

Over Cultuur, Trends & Mode

Luistermagazine Cultuur, Trends & Mode signaleert tweewekelijks de wereld van kunst, cultuur en mode plus de visuele trends in de samenleving. CTM is er voor mensen met verminderd of geen zicht. Voor mensen, die de beeldcultuur willen bijhouden. En die willen weten hoe het straatbeeld plus het landschap om hen heen verandert. Een proefnummer (Daisy of  streaming) regel je via Aangepast Lezen, tel. 070 – 338 15 00 of per e-mail: klanten@aangepastlezen.nl.