In de buitenruimte staat een gezin te kijken bij een miniatuur van een reuzerad naast een gebouw in dezelfde proportie

Mini Mundi

Miniatuur Walcheren, zo heette Mini Mundi voorheen. Het is de tegenhanger van Madurodam in Den Haag. De opzet is hetzelfde, maar dan alleen met gebouwen uit de provincie Zeeland.

Read More

Op de romp van een groot houten schip staat in oranje letters "Zuipschuit", op de boot liggen tonnen en er hangen netten aan de mast. Op de vloer is een zee geschilderd en er hangen meeuwen boven de boot.

Maritiem Museum Rotterdam

In het Maritiem Museum Rotterdam leer je alles over het maritieme verleden van Nederland. Vroeger, nu en in de toekomst. Kinderen komen in het museum volop aan hun trekken. Naast de presentatie van de Rotterdamse haven ‘MainPort Live’, de kinder-doe-tentoonstelling ‘Professor Plons’ en de expo ‘Geen zee te hoog’ kun je in het museum jaarlijks drie tot vier nieuwe exposities bezoeken.

Read More

Een foto van de buitenkant van het museum. Een wit sierlijk gebouw van 4 verdiepingen hoog

Wereldmuseum

Het Wereldmuseum is het museum voor niet-westerse kunst in Rotterdam. Alle zintuigen komen er aan bod. Het museum heeft een vaste opstelling met 1.800 topstukken uit de hele wereld en organiseert jaarlijks spraakmakende thematentoonstellingen.

Read More

Ga naar de inhoud