Adde Woest

Een man met donker kort haar kijk met een kleine glimlach naar de camera. Hij draagt een wit overhemd en heeft zijn armen over elkaar.

Ik wil mijzelf graag voorstellen. Ik ben Adde Woest en kom uit Groningen. Ik ben doof geboren. Groningen vind ik een mooie stad en zeg altijd: ” Er gaat niets boven Groningen”. Vroeger vond ik geschiedenis al erg interessant en leuk. Daarom ben ik stadsgids geworden van de stichting Oren en Ogen tekort, en kan ik jullie tijdens de stadstour het centrum van Groningen laten zien.

 

Ik wil jullie graag in gebarentaal vertellen over de kunst, en geschiedenis van de joodse en doven mensen in Groningen. Ik begrijp dat jullie mij in gebarentaal  niet kunnen volgen. Daar heb ik een mooie oplossing voor! Tijdens de stadstour neem ik een tolk gebarentaal mee zodat de tolk alles kan vertalen wat ik jullie in gebarentaal laat zien in het centrum van Groningen.

 

Natuurlijk wil ik jullie ook graag iets leren over het gebruik van gebarentaal. Daarnaast kan ik jullie een paar leuke gebaren aanleren zodat jullie het goed onthouden. Iedereen is welkom! Zijn jullie nieuwsgierig? Geef je je dan op voor een stadstour in gebarentaal met tolk in Groningen.

 

Tot ziens in Groningen!

 

Maak alvast kennis met Adde in onderstaande video

Ga naar de inhoud