Onze projecten

Het team van Stichting Oren en Ogen te kort bestaat uit veel creatievelingen. Het is dan ook niet gek dat we overlopen van de idee├źn die we in de loop van de tijd allemaal willen realiseren. Met het motto “Alles op zijn tijd” weten we overzicht te houden en pakken we het project voor project aan. Momenteel werken we druk aan de volgende projecten:

De route bepalen

Stadswandelingen

In Rotterdam hebben we een aantal wandelingen met gids waarbij de zintuigen worden geprikkeld zodat je de stad net even anders kan beleven. Deze zijn boeiend voor iedereen dus ook als je geen visuele of auditieve beperking hebt.

Luisteren naar de audio

Belevingsmagazine

We werken momenteel hard aan een inspiratiemagazine over allerlei leuke activiteiten voor mensen met een visuele beperking.

Een van de doelstellingen van de stichting is advisering en bewustwording van zowel de doelgroep als instanties over de activiteiten van onze stichting. We werken hier doorlopend aan, maar hebben ook ambitieuze plannen die we in de toekomst willen gaan uitwerken.

Samen uitrusten op een bankje

Buddyprogramma

Omdat we vaak horen dat onze deelnemers het vervelend vinden om altijd een beroep te doen op familie of vrienden als ze iets willen ondernemen, is het idee ontstaan om een buddyprogramma op te zetten. Dat programma werken we in de nabije toekomst verder uit.

Font Resize
Contrast