BiG ook bij jou in de buurt?

Beeld in Geluid kun je op meerdere plaatsen tegenkomen. Per dorp, stad of plaats zijn de beelden ondergebracht als bezienswaardigheden in IZI travel. Door te klikken op onderstaande plaatsaanduiding word je doorverwezen naar de site. In sommige gevallen is er tevens een route uitgestippeld die je langs een groot deel van de beelden leidt. Deze kun je vinden onder de buttons.

Een gestileerde tekening van het torentje in Den Haag met daarachter de cirkel en geluidswave van het beeldmerk van Beeld in Geluid

Beeld in Geluid is in Den Haag te vinden bij de Beeldengalerij in het centrum en vanaf 1 oktober 2022 ook in het Zuiderpark.

Met ingang van 1 oktober 2022 zijn alle beelden in het Zuiderpark in Den Haag ook voorzien van BiG beschrijvingen. Naast de 12 beelden van de Beeldengalerij in het depot, nabij de sportcampus, hebben alle overige 24 beelden voorzien van een beeldbeschrijving. Tijdens een wandeling in het Zuiderpark in Den Haag kun je dan ook genieten van de details van de kunstwerken die het park rijk is.

Een gestileerde tekening van de markthal met daarachter de cirkel en geluidswave van het beeldmerk van Beeld in Geluid

Beeld in Geluid in Rotterdam kunstroute van Westersingel tot Wilhelminapier

Een gestileerde tekening van de kerk in Maassluis met daarachter de cirkel en geluidswave van het beeldmerk van Beeld in Geluid

Nog even geduld…

Momenteel wordt er heel hard gewerkt om 70 beelden in de gemeente Maassluis te voorzien van een BiG beschrijving. Vier enthousiaste Maassluizenaren bezoeken de beelden en bekijken ze met een kritisch oog. Daarna maken ze er een mooie beschrijving van die wij dan op kunnen nemen in ons assortiment. De eerste beelden zijn al te beluisteren in onze app.

Wil jij BiG ook in jouw gemeente? Laat het ons weten

Houdt onze sociale mediakanalen in de gaten voor nieuw aanbod.

Of schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je gratis in en blijf op de hoogte!

    Ga naar de inhoud