Groots, groot en klein rondom het plein

Stadswandeling omgeving station Blaak

Een wandeling waarbij de zintuigen worden geprikkeld en een beperking geen beperking hoeft te zijn. Een beleving rondom het marktplein van Rotterdam; waarom dit hart zo groot, groots en klein is.

De gids en pilotdeelnemers staan aan de voet van het beeld dat een ode is aan Marten Toonder

Tijdens deze stadswandeling bezoeken we de gebouwen rondom het marktplein die allemaal van speciale betekenis zijn voor de stad. Het zijn de grootse beroemde gebouwen die klein aan moeten doen, zoals de kubuswoningen die rust moeten creëren en de grootse markthal die een kleine markt huisvest, en die tegelijkertijd ook een verhaal vertellen over de stad zoals die groot is gegroeid. De schijn die het ophoudt en dat niets is dat het lijkt. Alles wat groots is, is ooit klein geweest of klein bedoeld.

Algemene informatie:

  • Startpunt: Huis van de Wijk de Kip, Kipstraat 37, 3011 RS Rotterdam
  • Duur: 1,5 uur
  • Groepsgrootte: 4 tot 10 personen
  • Kosten: per persoon € 12,50 / per groep € 80,00

Wilt u vooraf alvast wat meer lezen over de bezienswaardigheden die u gaat bezoeken, download dan het informatie bestand

Heeft u wel zin in een nieuwe ervaring in de stad Rotterdam? Stuur ons dan een e-mail en plan samen met ons een geschikt moment om deze wandeling te beleven. U kunt ons contacten via info@orenenogentekort.nl dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lettertype formaat aanpassen
Contrast